Dziennikarzy oraz przedstawicieli mediów prosimy o kontakt mailowy: [email protected]

2 grudnia 2013

Biuro na os. Oświecenia otwarte

Z przyjemnością informujemy, iż po gruntownym remoncie zostało otwarte Biuro Obsługi Abonenta INEA na os. Oświecenia 59.

Głównym celem prowadzonych prac była poprawa komfortu obsługi naszych Abonentów oraz urządzenie biura zgodnie z nową identyfikacją wizualną marki INEA. Po remoncie Biuro Obsługi Abonenta INEA na os. Oświecenia 59 jest przestronne i bardziej funkcjonalne dla Klientów. Zwiększyła się jego powierzchnia i liczba miejsc siedzących w strefie oczekiwania. Ulepszono również organizację systemu kolejkowego, który został lepiej wyeksponowany i wyposażony w wywoływanie głosowe.

Biuro jest czynne od poniedziałku do piątku w godz. 10.30-18.00. Serdecznie zapraszamy!

W podobnej stylistyce są już otwarte punkty INEA w Środzie Wielkopolskiej przy ul. Sejmikowej 4 oraz w Swarzędzu na os. Działyńskiego 1H.

inea.pl  inea opinie

• 22 stycznia 2021

INEA DOSTAWCĄ NAJSZYBSZEGO INTERNETU W POLSCE W 2020 ROKU

Oferta oparta o symetryczny światłowód o wysokich przepustowościach, usługi świadczone z wykorzystaniem najlepszych technologii, testowanie nowych rozwiązań we współpracy ze światowymi partnerami. INEA nie zwalnia tempa i konsekwentnie realizuje strategię „dobrzy ludzie od Internetu”. Efektem wszystkich tych działań jest czwarte z rzędu zwycięstwo w ogólnym rankingu Speedtest.pl.
  • 25 listopada 2020

INEA TESTUJE TECHNOLOGIĘ 25G PON

INEA, lider otwartej infrastruktury światłowodowej oraz dostawca najszybszego Internetu w Polsce, testuje nową technologię 25G PON, która będzie dostępna komercyjnie w 2021 roku. Testy wykonane zostały we współpracy z Nokią, a INEA jest pierwszym operatorem w Europie i jednym z pierwszych na świecie, który przetestował technologię dostępową najnowszej generacji.