Karolina Pawlik, Manager ds. PR, e-mail: karolina.pawlik@inea.com.pl

2 grudnia 2013

Biuro na os. Oświecenia otwarte

Z przyjemnością informujemy, iż po gruntownym remoncie zostało otwarte Biuro Obsługi Abonenta INEA na os. Oświecenia 59.

Głównym celem prowadzonych prac była poprawa komfortu obsługi naszych Abonentów oraz urządzenie biura zgodnie z nową identyfikacją wizualną marki INEA. Po remoncie Biuro Obsługi Abonenta INEA na os. Oświecenia 59 jest przestronne i bardziej funkcjonalne dla Klientów. Zwiększyła się jego powierzchnia i liczba miejsc siedzących w strefie oczekiwania. Ulepszono również organizację systemu kolejkowego, który został lepiej wyeksponowany i wyposażony w wywoływanie głosowe.

Biuro jest czynne od poniedziałku do piątku w godz. 10.30-18.00. Serdecznie zapraszamy!

W podobnej stylistyce są już otwarte punkty INEA w Środzie Wielkopolskiej przy ul. Sejmikowej 4 oraz w Swarzędzu na os. Działyńskiego 1H.

inea.pl  inea opinie

• 22 stycznia 2019

SZYBKI – SZYBSZY – INEA. OPERATOR Z WIELKOPOLSKI PONOWNIE DOSTAWCĄ NAJSZYBSZEGO INTERNETU W POLSCE

Speedtest.pl opublikował wyniki rocznego rankingu dostawców najszybszego Internetu w Polsce. Pierwsze miejsce w kategorii ogólnej zajęła INEA. Jest to drugie z rzędu zwycięstwo operatora w rankingu rocznym. Niekwestionowana pozycja lidera jest efektem konsekwentnych działań prowadzonych przez INEA.
  • 12 października 2018

The fastest Internet in the world already in Poland

INEA, the leader in telecommunication services in the Poland’s Wielkopolska Province, has introduced to its offer the fastest Internet connection in the world for individual customers. Symmetrical fibre-optic cable with data transmission speed up to 10 Gb/s from now on is available to the residents of Poznań. Therefore, Poland joins the group of only a few countries in the world offering such a fast Internet connection for individual customers.