2 grudnia 2013

Biuro na os. Oświecenia otwarte

Z przyjemnością informujemy, iż po gruntownym remoncie zostało otwarte Biuro Obsługi Abonenta INEA na os. Oświecenia 59.

Głównym celem prowadzonych prac była poprawa komfortu obsługi naszych Abonentów oraz urządzenie biura zgodnie z nową identyfikacją wizualną marki INEA. Po remoncie Biuro Obsługi Abonenta INEA na os. Oświecenia 59 jest przestronne i bardziej funkcjonalne dla Klientów. Zwiększyła się jego powierzchnia i liczba miejsc siedzących w strefie oczekiwania. Ulepszono również organizację systemu kolejkowego, który został lepiej wyeksponowany i wyposażony w wywoływanie głosowe.

Biuro jest czynne od poniedziałku do piątku w godz. 10.30-18.00. Serdecznie zapraszamy!

W podobnej stylistyce są już otwarte punkty INEA w Środzie Wielkopolskiej przy ul. Sejmikowej 4 oraz w Swarzędzu na os. Działyńskiego 1H.

inea.pl  inea opinie