Obsługa Pomoc

Dziennikarzy oraz przedstawicieli mediów prosimy o kontakt mailowy: [email protected]

INEA to dostawca Internetu światłowodowego, telewizji, telefonii oraz usług profesjonalnych dla biznesu i data center. Obecna jest w segmencie klientów indywidualnych, firm, jednostek samorządowych, szkół i instytucji. Według rankingu głównego Speedtest.pl za lata 2017-2021 INEA to dostawca najszybszego Internetu w Polsce.

Z usług INEA korzysta obecnie blisko 300 000 klientów indywidualnych oraz prawie 3000 szkół.

4 czerwca 2018

BIZNES WYMAGA DOBREGO POŁĄCZENIA. NOWA ODSŁONA INEA

INEA zaprezentowała nową stronę internetową, stworzoną z myślą o klientach biznesowych oraz instytucjonalnych. Jest ona częścią kampanii „Biznes wymaga dobrego połączenia”. W jej ramach powstało także logo dedykowane dla tego segmentu klientów oraz wdrożona została nowa identyfikacja wizualna.

„Biznes wymaga dobrego połączenia” – to hasło nowej kampanii INEA dedykowanej odbiorcom usług z sektora biznesowego oraz instytucjom i jednostkom samorządowym. W ramach tych działań wdrożono nowe elementy komunikacyjne: stronę internetową (biznes.inea.pl), logo INEA Biznes oraz materiały promocyjne i wizerunkowe. Po raz kolejny w komunikacji operatora pojawili się pracownicy INEA. Tym razem są to osoby odpowiedzialne za współpracę z obszarem B2B, instytucjami czy urzędami.

Usługi biznesowe INEA są jednymi z najlepszych, o ile nie najlepszymi na rynku. Oferujemy firmom profesjonalne rozwiązania telekomunikacyjne wspierające rozwój ich biznesu. Nie zapominamy też o szkołach czy instytucjach, bo nasze usługi są dziś niezbędnym elementem ich funkcjonowania – komentuje nową kampanię Michał Bartkowiak, Członek Zarządu INEA.

W ofercie biznesowej operatora dostępne są nie tylko usługi internetowe, telefoniczne czy telewizyjne, ale też transmisja danych, monitoring wizyjny czy nowoczesne rozwiązania projektowe z wykorzystaniem oferowanego przez INEA data center.

Z usług INEA Biznes korzysta blisko 10 000 klientów, w tym szkoły, placówki oświatowe, instytucje oraz jednostki samorządowe.

• 13 kwietnia 2022

FESTIWAL NAJLEPSZYCH OFERT. NOWA KAMPANIA INEA

Najszybszy Internet w Polsce, rewolucyjna telewizja HIWAY 4K z ponad 200 kanałami i paczkami kanałów bez przywiązania lub niekwestionowany hit czerwonego dywanu... telefonia komórkowa od 14,90 zł miesięcznie. To tylko niektóre z gwiazd nadchodzącego Festiwalu Najlepszych Ofert w INEA.
  • 8 lutego 2022

DZIEŃ BEZPIECZNEGO INTERNETU. DARMOWY PAKIET BEZPIECZEŃSTWA DLA KLIENTÓW INEA.

Z okazji Dnia Bezpiecznego Internetu INEA przygotowała niespodziankę dla swoich klientów – trzymiesięczną darmową licencję na korzystanie z Pakietu Bezpieczeństwa INEA SAFE. Żeby ją otrzymać, wystarczy odpowiedzieć na kilka prostych pytań związanych z oferowaną przez INEA usługą.