Karolina Pawlik, Manager ds. PR, e-mail: karolina.pawlik@inea.com.pl

4 czerwca 2018

BIZNES WYMAGA DOBREGO POŁĄCZENIA. NOWA ODSŁONA INEA

INEA zaprezentowała nową stronę internetową, stworzoną z myślą o klientach biznesowych oraz instytucjonalnych. Jest ona częścią kampanii „Biznes wymaga dobrego połączenia”. W jej ramach powstało także logo dedykowane dla tego segmentu klientów oraz wdrożona została nowa identyfikacja wizualna.

„Biznes wymaga dobrego połączenia” – to hasło nowej kampanii INEA dedykowanej odbiorcom usług z sektora biznesowego oraz instytucjom i jednostkom samorządowym. W ramach tych działań wdrożono nowe elementy komunikacyjne: stronę internetową (biznes.inea.pl), logo INEA Biznes oraz materiały promocyjne i wizerunkowe. Po raz kolejny w komunikacji operatora pojawili się pracownicy INEA. Tym razem są to osoby odpowiedzialne za współpracę z obszarem B2B, instytucjami czy urzędami.

Usługi biznesowe INEA są jednymi z najlepszych, o ile nie najlepszymi na rynku. Oferujemy firmom profesjonalne rozwiązania telekomunikacyjne wspierające rozwój ich biznesu. Nie zapominamy też o szkołach czy instytucjach, bo nasze usługi są dziś niezbędnym elementem ich funkcjonowania – komentuje nową kampanię Michał Bartkowiak, Członek Zarządu INEA.

W ofercie biznesowej operatora dostępne są nie tylko usługi internetowe, telefoniczne czy telewizyjne, ale też transmisja danych, monitoring wizyjny czy nowoczesne rozwiązania projektowe z wykorzystaniem oferowanego przez INEA data center.

Z usług INEA Biznes korzysta blisko 10 000 klientów, w tym szkoły, placówki oświatowe, instytucje oraz jednostki samorządowe.

• 22 stycznia 2019

SZYBKI – SZYBSZY – INEA. OPERATOR Z WIELKOPOLSKI PONOWNIE DOSTAWCĄ NAJSZYBSZEGO INTERNETU W POLSCE

Speedtest.pl opublikował wyniki rocznego rankingu dostawców najszybszego Internetu w Polsce. Pierwsze miejsce w kategorii ogólnej zajęła INEA. Jest to drugie z rzędu zwycięstwo operatora w rankingu rocznym. Niekwestionowana pozycja lidera jest efektem konsekwentnych działań prowadzonych przez INEA.
  • 12 października 2018

The fastest Internet in the world already in Poland

INEA, the leader in telecommunication services in the Poland’s Wielkopolska Province, has introduced to its offer the fastest Internet connection in the world for individual customers. Symmetrical fibre-optic cable with data transmission speed up to 10 Gb/s from now on is available to the residents of Poznań. Therefore, Poland joins the group of only a few countries in the world offering such a fast Internet connection for individual customers.