Obsługa Pomoc

Dziennikarzy oraz przedstawicieli mediów prosimy o kontakt mailowy: [email protected]

INEA to dostawca Internetu światłowodowego, telewizji, telefonii oraz usług profesjonalnych dla biznesu i data center. Obecna jest w segmencie klientów indywidualnych, firm, jednostek samorządowych, szkół i instytucji. Według rankingu głównego Speedtest.pl za lata 2017-2021 INEA to dostawca najszybszego Internetu w Polsce.

Z usług INEA korzysta obecnie blisko 300 000 klientów indywidualnych oraz prawie 3000 szkół.

13 kwietnia 2022

FESTIWAL NAJLEPSZYCH OFERT. NOWA KAMPANIA INEA

Najszybszy Internet w Polsce, rewolucyjna telewizja HIWAY 4K z ponad 200 kanałami i paczkami kanałów bez przywiązania lub niekwestionowany hit czerwonego dywanu... telefonia komórkowa od 14,90 zł miesięcznie. To tylko niektóre z gwiazd nadchodzącego Festiwalu Najlepszych Ofert w INEA.

Poznaj „Szybkich i świetlnych”, porywających szybkością Internetu nr 1 w Polsce. Poczuj potęgę „Władcy Pilota” i zarządzaj przebogatą ofertą kanałów telewizyjnych. Daj się oczarować zabójczo niezależnej „Rodzinie Dobrano” i najlepiej dopasowanej paczce kanałów tv – to hasła nowej kampanii reklamowej INEA, w której operator promuje najszybszy w Polsce Internet domowy (wg Speedtest.pl), telewizję HIWAY oraz usługi mobilne.
W kampanii „Festiwal Najlepszych ofert w INEA” operator nawiązuje do idei festiwalu filmowego i przewrotnymi nazwami zestawów swoich usług, odwołuje się do znanych filmów i seriali. Wszyscy klienci, którzy w ramach festiwalu, kupią pakiet usług INEA, będą mogli wygrać wycieczkę do HOLLYWOOD oraz wiele innych “filmowych” nagród.

INEA ma najszybszy na rynku Internet i nowoczesną platformę telewizyjną HIWAY 4K oferującą dostęp do ponad 200 kanałów telewizyjnych i nowoczesnych funkcji, bez których nie wyobrażamy już sobie oglądać telewizji. Warto z tej usługi uczynić prawdziwą gwiazdę domowego kina. Bo nie oszukujmy się, seriale, filmy, kanały dokumentalne i informacyjne oraz transmisje sportowe to jest to, co przyciąga naszych klientów. Dlatego zdecydowaliśmy się opowiedzieć o zaletach INEA w sposób lekki, trochę przewrotny i zabawny. O każdej "festiwalowej" ofercie opowiada inny tytuł filmowego hitu. Graficznie nawiązujemy do plakatów filmowych, wykorzystując charakterystyczne czcionki oraz gałązki oliwne. – komentuje nową kampanię Andrzej Szweda, Marketing Manager INEA.

Nowa kampania obejmie działania w radiu, Internecie, w mediach społecznościowych oraz lokalnych stacjach telewizyjnych. Kampania powstała we współpracy z Visual Heads. Pomysł opracowany został przez Minima Advertising People.

Festiwal Najlepszych Ofert w INEA

• 8 lutego 2022

DZIEŃ BEZPIECZNEGO INTERNETU. DARMOWY PAKIET BEZPIECZEŃSTWA DLA KLIENTÓW INEA.

Z okazji Dnia Bezpiecznego Internetu INEA przygotowała niespodziankę dla swoich klientów – trzymiesięczną darmową licencję na korzystanie z Pakietu Bezpieczeństwa INEA SAFE. Żeby ją otrzymać, wystarczy odpowiedzieć na kilka prostych pytań związanych z oferowaną przez INEA usługą.
  • 12 stycznia 2022

INEA DOSTAWCĄ NAJSZYBSZEGO INTERNETU DOMOWEGO W POLSCE

Stabilny, szybki i przede wszystkim symetryczny Internet to dziś konieczność. Dlatego strategicznym celem INEA jest docieranie z usługami światłowodowymi do jak największej liczby klientów. Operator świadczy usługi w oparciu o najnowocześniejsze technologie światłowodowe, oferując najszybszy w Polsce, symetryczny Internet. Efektem konsekwentnej strategii operatora jest zwycięstwo w rankingu dostawców najszybszego Internetu domowego w Polsce według Speedtest.pl.