20 czerwca 2017

INEA dla graczy!

Z INEA pingi pójdą w dół, a upload w górę! Po raz pierwszy operator przygotował ofertę skrojoną specjalnie dla graczy, dzięki której będą mogli korzystać z najszybszego internetu w Polsce - 1000/200 Mb/s w technologii światłowodowej. To z pewnością pozwoli pokazać się w grach multiplayerowych z jak najlepszej strony! Dla wielkich fanów sportów online w ofercie INEA znalazł się też nowy kanał – E-SPORT, na początek w oknie otwartym dla wszystkich abonentów telewizji cyfrowej.

Ci, którym zależy na szybkim i niezawodnym dostępie do internetu będą zadowoleni. Najnowsza technologia światłowodowa daje gwarancję rewelacyjnej prędkości i niskich pingów w trakcie turniejów i meczów online. Oprócz najszybszej prędkości downloadu w kraju, bo aż 1000 Mb/s, specjalnie dla graczy INEA zwiększa upload - do 200 Mb/s. Nowy pakiet internetowy dla graczy jest dostępny w cenie 119,90 zł. Jeśli nie korzystasz jeszcze ze światłowodu INEA, operator zaoferuje Ci również rewelacyjną przepustowość z wysokim uploadem - 250/50 Mb w cenie 99,90 zł.

Na abonentów, którzy zdecydują się na nowy pakiet internetowy dla graczy czeka również wyjątkowa niespodzianka – vouchery na hosting do gier na g4g.pl do odebrania w moja.inea.pl. Dzięki temu fani rozgrywek online będą mieć jeszcze więcej emocji!

Ale to nie koniec nowości! Od 20 czerwca br. w ofercie telewizyjnej INEA pojawił się też nowy kanał – E-SPORT. W jego ramówce są prezentowane rozgrywki sportowe online, relacje z najbardziej prestiżowych turniejów na świecie i inne materiały z gier wideo. Czas antenowy wypełniają też programy rozrywkowe, dokumentalne czy talk-show związane z tematyką e-sportu. Program nadaje przez 7 dni w tygodniu, 24 godziny na dobę.

Czy nowy kanał będzie cieszył się popularnością wśród abonentów INEA? Na pewno! Szacuje się, że w samej Polsce e-sport ogląda ponad milion osób, natomiast na świecie oglądalność niektórych turniejów e-sportowych już dawno przekroczyła popularność takich transmisji jak finały NBA.

Program docelowo jest dostępny w Pakiecie Ekstra oraz w Pakiecie Ekskluzywnym, jednak do końca września br. wszyscy abonenci telewizji cyfrowej INEA mogą korzystać z okna otwartego i przeżywać emocjonujące rozgrywki razem z najlepszymi zawodnikami w świecie e-sportu!

Dołącz do największej społeczności internetowej i ciesz się najszybszym internetem w Polsce, dzięki INEA!