4 lipca 2016

INEA INspiruje

INEA idzie z duchem czasu i stawia na nowoczesne drogi dotarcia do klienta. Właśnie wystartowała platforma content marketingowa operatora, która wpisuje się w pozycjonowanie marki „Jesteś IN”. Za przygotowanie strategii content marketingowej odpowiedzialna jest agencja GoldenSubmarine. W ramach koncepcji agencja przygotowuje szereg działań prowadzonych na platformie „Magazyn ZaINspirowani”, dostępnej na inea.pl/zainspirowani/.

„ZaINspirowani” to serwis, który jest miejscem inspiracji oraz edukacji dla internautów szukających ciekawych wydarzeń w Wielkopolsce i nowinek technologicznych. Użytkownicy znajdują tu recenzje filmów, artykuły, sondy, quizy, infografiki, nowości i porady techniczne, a także informacje gdzie warto być. Nie brakuje również wyjątkowych gości z naszego regionu, którzy opowiadają, jak technologia wspiera ich w realizacji pasji, biznesie czy efektywniejszej pracy. Przewodnikami po świecie „ZaINspirowanych” są trzej Bohaterowie INEA, którzy przedstawiają go ze swojej perspektywy i podrzucają ciekawe pomysły, jak „być IN”. I tak, Kasia, jako matka, opowiada m.in. jak spędzić lato w mieście z dzieckiem. Z kolei Dawid - pełen energii student - przybliża temat nowych technologii. Dariusz natomiast serwuje bezcenne porady np. na temat płacenia rachunków!

INEA INspiruje nie tylko online, ale też na antenie telewizji WTK z cotygodniowym magazynem ZaINspirowani! W każdy piątek o 19.50 WTK serwuje dawkę newsów z kategorii telekino, onIine, na Iinii czy lawina zdarzeń.
Współpracę między GoldenSubmarine oraz marką INEA przy tym projekcie nawiązano w ramach przetargu, a umowa została podpisana do końca 2016 roku.

***

GoldenSubmarine jest niezależną agencją marketingu interaktywnego. Agencja oferuje swoim klientom skuteczne rozwiązania, które przekładają się na sukcesy podejmowanych działań. Do tej pory przekonały się o tym między innymi takie marki, jak: BNP Paribas Polska, FRoSTA, GlaxoSmithKline, Grupa Ciech, ING Bank Śląski, Media Markt, MK Cafe, NIVEA Polska, Saturn Polska, SEAT, Skandia, Škoda Auto Polska, Sphinx Restauracje, Veolia, Warbud, Wienerberger.