Karolina Pawlik, Manager ds. PR, e-mail: karolina.pawlik@inea.com.pl

4 września 2017

INEA za darmo przyspiesza internet

Internet INEA będzie jeszcze szybszy. W ramach nowej kampanii „Dobrzy ludzie od internetu” operator przyspiesza wszystkim internautom swoją usługę bez żadnych dodatkowych opłat. Teraz średnia oferowana prędkość w sieci INEA to już 140 Mb/s.
- „Dobrzy ludzie od internetu” to nie tylko hasło naszej nowej kampanii. Stoją za nim konkretne działania, które, mam nadzieję, przełożą się na jeszcze wyższą satysfakcję klientów z naszych usług i obsługi. Jednym z nich jest podziękowanie dla obecnych klientów za to, że wybrali INEA. Mamy nadzieję, że przyspieszenie będzie dla nich miłą niespodzianką, podobnie jak zapowiedź, że to nie koniec pozytywnych zmian. Cały czas pracujemy nad kolejnymi rozwiązaniami, które będą usprawniały korzystanie z naszych usług – mówi Michał Bartkowiak, Członek Zarządu INEA.

Swoją nową, obowiązującą prędkość internetu klienci mogą sprawdzić w portalu Moja INEA lub w aplikacji mobilnej INEA. Zwiększenie prędkości świadczonej usługi nie wpływa na długość trwania umowy czy inne jej warunki. Aby z niego skorzystać, nie trzeba resetować modemu. Ze względów technicznych zmiana przyspieszenia internetu obejmie wszystkich, u których jest taka możliwość techniczna – ok. 95 proc. internautów.

• 2 lipca 2018

NOWY KANAŁ W OFERCIE INEA – LECH TV ZMIENIA SIĘ W INEA STADION

W związku z zakończeniem współpracy INEA z KKS Lech Poznań, kanał klubowy Lech TV zmienił swoją nazwę na INEA stadion. Program nadal będzie miał sportowy format, ale jego tematyka skupi się wokół najważniejszych, lokalnych wydarzeń sportowych.
  • 29 czerwca 2018

ZAKOŃCZENIE WSPÓŁPRACY MIĘDZY INEA A KKS LECH POZNAŃ I MARCELIN MANAGEMENT

30 czerwca 2018 roku dobiega końca umowa, na mocy której INEA została sponsorem tytularnym stadionu przy ul. Bułgarskiej w Poznaniu oraz sponsorem premium KKS Lech Poznań. Dalsza współpraca nie będzie kontynuowana.