31 października 2014

Infolinia i Biura Obsługi INEA - w listopadzie

Uprzejmie prosimy o zapoznanie się z godzinami otwarcia naszych Biur Obsługi i Infolinii w następujących dniach:

1 i 11 listopada:
- Infolinia będzie czynna w godz. 9.00-17.00 - zadzwoń tel. 61 222 22 22 (Infolinia sprzedażowa) i tel. 61 226 66 66 (Infolinia obsługowa)
- Biura Obsługi, Punkty Partnerskie i wyspy INEA będą nieczynne, zapraszamy w innym terminie.

10 listopada
- Bez zmian będą otwarte wyspy INEA w CH King Cross, CH M1, CH Pestka, Biuro w Koninie i na os. Oświecenia (bez obsługi kasowej) oraz Punkty Partnerskie w Luboniu, na ul. Libelta, ul. Przybyszewskiego, os. Rzeczpospolitej. Godziny funkcjonowania dostępne tutaj.
Pozostałe Biura Obsługi i Punkty Partnerskie będą tego dnia nieczynne, zapraszamy w innym terminie.