2 lutego 2017

Jeszcze więcej sportowych emocji w INEA!

Już od 1 lutego do oferty INEA dołączy kanał Eleven Extra. Dzięki temu Abonenci Pakietu Ekstra będą mogli oglądać jeszcze więcej wielkich wydarzeń sportowych na żywo, w tym występy Polaków w zagranicznych klubach. Na pewno nie zabraknie transmisji na żywo oraz relacji z najbardziej emocjonujących wydarzeń sportowych.

Eleven Extra zostanie włączony dla Abonentów Pakietu Ekstra. Jest to trzeci kanał Grupy ELEVEN SPORTS, który znajdzie się w ofercie INEA. – Staramy się nieustannie poszerzać naszą ofertę, tak aby jak najlepiej dopasować ją do potrzeb naszych klientów. Jestem przekonana, że Eleven Extra dostarczy widzom jeszcze więcej sportowych emocji, a fanom piłki nożnej umożliwi śledzenie występów Polaków w zagranicznych ligach – mówi Natalia Stroiwąs, Specjalista ds. Public Relations.

Kanał Eleven Extra to jeszcze więcej sportu najwyższej klasy! Trzeci kanał ze sportowej rodziny ELEVEN SPORTS oferuje przede wszystkim czołowe europejskie rozgrywki piłki nożnej NA ŻYWO, takie jak Ligue 1, Serie A TIM czy FA Cup a także English Football League Championship, Puchar Ligi Angielskiej, liga brazylijska, belgijska i szkocka, Velux EHF Liga Mistrzów piłkarzy ręcznych oraz filmy dokumentalne o tematyce sportowej i powtórki najciekawszych wydarzeń pokazywanych w Eleven i Eleven Sports. Eleven Extra, tak jak wszystkie kanały grupy, nadaje 24 godziny na dobę, w HD i z polskim komentarzem.

W lutym widzowie kanałów ELEVEN SPORTS będą mogli zobaczyć, między innymi, mecze Sampdorii, klubu, w którym grają Karol Linetty i Bartosz Bereszyński, turniej ATP w Sofii z Jerzym Janowiczem oraz Super Bowl LI. Fani piłki nożnej z pewnością nie przeoczą również starć futbolowych legend: 5 lutego Juventus zagra z Interem, a 26 lutego Atletico Madryt zmierzy się ze słynną FC Barceloną. Abonenci Pakietu Ekstra będą mogli oglądać Eleven Extra na kanale 513.