Obsługa Pomoc

Dziennikarzy oraz przedstawicieli mediów prosimy o kontakt mailowy: [email protected]

INEA to dostawca Internetu światłowodowego, telewizji, telefonii oraz usług profesjonalnych dla biznesu i data center. Obecna jest w segmencie klientów indywidualnych, firm, jednostek samorządowych, szkół i instytucji. Według rankingu głównego Speedtest.pl za lata 2017-2021 INEA to dostawca najszybszego Internetu w Polsce.

Z usług INEA korzysta obecnie blisko 300 000 klientów indywidualnych oraz prawie 3000 szkół.

2 września 2016

LIFETIME BEZ DODATKOWYCH OPŁAT DLA KLIENTÓW INEA

INEA rozpieszcza klientów, a zwłaszcza klientki ;)! Kanał Lifetime, który od niedawna gości w ofercie programowej operatora jest dostępny bez dodatkowych opłat dla abonentów pakietu Komfort HD (pozycja 444). W ramach okna otwartego kanał będzie można oglądać do końca listopada!

Lifetime to nowy kanał rozrywkowy dla kobiet. Prowokuje, opowiada fascynujące historie i zachęca do działania. Lifetime jest rozpoznawalnym na świecie producentem znanych i nagradzanych filmów pełnometrażowych. Oferuje również wysokiej jakości seriale fabularne oraz przełomowe produkcje dokumentalne.

Już we wrześniu na kanale Lifetime:

Dance Moms (6 sezon)

Kolejną edycję Dance Moms będzie można oglądać od 12 września w dni powszednie o 19:00.

Znów przenosimy się do znanej szkoły tańca Abby Lee Dance Company w Pittsburghu, prowadzonej przez niezwykle wymagającą, ale i oddaną swej pracy Abby Lee Miller. Program pokazuje wzloty i upadki towarzyszące konkursom tańca, a także rywalizację między dziewczętami, walczącymi o tytuły i uznanie.

Mały dom duże możliwości (3 sezon)

Na premierowy odcinek trzeciej serii Małego domu dużych możliwości zapraszamy 19 września. Program będzie emitowany od poniedziałku do piątku o godzinie 18:00. Nowa seria jest pochwałą idei budowy małych domów, która postuluje zmniejszenie przestrzeni mieszkalnej do minimum. Gospodarze programu wraz z ekipą budowlaną, wykorzystując nowoczesną technologię i nowości projektowe, budują domy od podstaw. Szukają też najlepszych i najbardziej unikatowych przestrzeni mieszkalnych o powierzchni mniejszej niż 28 metrów kwadratowych.

Zeswatani (2 sezon)

Już od 6 września, w każdy wtorek o 22:00 zapraszamy na cykl poświęcony ludziom, którzy pobierają się nie z miłości, ale dlatego, że tak uzgodniły ich rodziny. Trzy pary, z różnych środowisk kulturowych, łączy jedno: wiara w zaaranżowane małżeństwa. Romowie z Nowego Jorku, religijni mieszkańcy amerykańskiego Południa i tradycyjnie wychowani Hindusi z Los Angeles – dla nich ślub oznacza związanie się nie dwojga narzeczonych, ale dwóch rodzin.

• 13 kwietnia 2022

FESTIWAL NAJLEPSZYCH OFERT. NOWA KAMPANIA INEA

Najszybszy Internet w Polsce, rewolucyjna telewizja HIWAY 4K z ponad 200 kanałami i paczkami kanałów bez przywiązania lub niekwestionowany hit czerwonego dywanu... telefonia komórkowa od 14,90 zł miesięcznie. To tylko niektóre z gwiazd nadchodzącego Festiwalu Najlepszych Ofert w INEA.
  • 8 lutego 2022

DZIEŃ BEZPIECZNEGO INTERNETU. DARMOWY PAKIET BEZPIECZEŃSTWA DLA KLIENTÓW INEA.

Z okazji Dnia Bezpiecznego Internetu INEA przygotowała niespodziankę dla swoich klientów – trzymiesięczną darmową licencję na korzystanie z Pakietu Bezpieczeństwa INEA SAFE. Żeby ją otrzymać, wystarczy odpowiedzieć na kilka prostych pytań związanych z oferowaną przez INEA usługą.