2 września 2016

LIFETIME BEZ DODATKOWYCH OPŁAT DLA KLIENTÓW INEA

INEA rozpieszcza klientów, a zwłaszcza klientki ;)! Kanał Lifetime, który od niedawna gości w ofercie programowej operatora jest dostępny bez dodatkowych opłat dla abonentów pakietu Komfort HD (pozycja 444). W ramach okna otwartego kanał będzie można oglądać do końca listopada!

Lifetime to nowy kanał rozrywkowy dla kobiet. Prowokuje, opowiada fascynujące historie i zachęca do działania. Lifetime jest rozpoznawalnym na świecie producentem znanych i nagradzanych filmów pełnometrażowych. Oferuje również wysokiej jakości seriale fabularne oraz przełomowe produkcje dokumentalne.

Już we wrześniu na kanale Lifetime:

Dance Moms (6 sezon)

Kolejną edycję Dance Moms będzie można oglądać od 12 września w dni powszednie o 19:00.

Znów przenosimy się do znanej szkoły tańca Abby Lee Dance Company w Pittsburghu, prowadzonej przez niezwykle wymagającą, ale i oddaną swej pracy Abby Lee Miller. Program pokazuje wzloty i upadki towarzyszące konkursom tańca, a także rywalizację między dziewczętami, walczącymi o tytuły i uznanie.

Mały dom duże możliwości (3 sezon)

Na premierowy odcinek trzeciej serii Małego domu dużych możliwości zapraszamy 19 września. Program będzie emitowany od poniedziałku do piątku o godzinie 18:00. Nowa seria jest pochwałą idei budowy małych domów, która postuluje zmniejszenie przestrzeni mieszkalnej do minimum. Gospodarze programu wraz z ekipą budowlaną, wykorzystując nowoczesną technologię i nowości projektowe, budują domy od podstaw. Szukają też najlepszych i najbardziej unikatowych przestrzeni mieszkalnych o powierzchni mniejszej niż 28 metrów kwadratowych.

Zeswatani (2 sezon)

Już od 6 września, w każdy wtorek o 22:00 zapraszamy na cykl poświęcony ludziom, którzy pobierają się nie z miłości, ale dlatego, że tak uzgodniły ich rodziny. Trzy pary, z różnych środowisk kulturowych, łączy jedno: wiara w zaaranżowane małżeństwa. Romowie z Nowego Jorku, religijni mieszkańcy amerykańskiego Południa i tradycyjnie wychowani Hindusi z Los Angeles – dla nich ślub oznacza związanie się nie dwojga narzeczonych, ale dwóch rodzin.