Obsługa Pomoc

Dziennikarzy oraz przedstawicieli mediów prosimy o kontakt mailowy: [email protected]

INEA to dostawca Internetu światłowodowego, telewizji, telefonii oraz usług profesjonalnych dla biznesu i data center. Obecna jest w segmencie klientów indywidualnych, firm, jednostek samorządowych, szkół i instytucji. Według rankingu głównego Speedtest.pl za lata 2017-2021 INEA to dostawca najszybszego Internetu w Polsce.

Z usług INEA korzysta obecnie blisko 300 000 klientów indywidualnych oraz prawie 3000 szkół.

17 maja 2017

MultiSIM w jednym abonamencie

INEA wprowadza unikalny zestaw kart SIM dla całej rodziny w atrakcyjnej cenie – nawet dla 4 osób! Każda karta SIM w zestawie umożliwia korzystanie z pakietu usług: nielimitowanych rozmów na numery komórkowe i stacjonarne w kraju, SMSy i MMSy bez limitu oraz z dużego, niezależnego pakietu internetowego z usługą LTE transmisji danych 10 GB.

Zasady nowej oferty są proste - im więcej kart SIM, tym niższy ich koszt każdej z ich. Można z niej skorzystać w następujących wariantach:

- 2 karty SIM - 64,90 zł

- 3 karty SIM - 89,90 zł

- 4 karty SIM - 114,90 zł

Brak opłat aktywacyjnych.

Dotychczas, aby zamówić usługi mobilne w INEA trzeba było mieć przynajmniej jedną usługę stacjonarną. Teraz z oferty może skorzystać każdy, bez względu na to, czy jest abonentem INEA.

INEA świadczy usługi mobilne przy współpracy z Play. Operatorzy współpracują od 2014 roku.

• 24 sierpnia 2022

INEA SIMRACING – zmagania dla wszystkich miłośników gier wyścigowych

INEA od lat stawia na szybki, symetryczny Internet. Dlatego też jej oferta usług jest często wybierana przez graczy, dla których ważna jest przede wszystkim szybkość i stabilność łącza, jaką daje Internet światłowodowy. Teraz dostawca rozpoczyna akcję skierowaną do wszystkich fanów gier wyścigowych – INEA SIMRACING.
  • 13 kwietnia 2022

FESTIWAL NAJLEPSZYCH OFERT. NOWA KAMPANIA INEA

Najszybszy Internet w Polsce, rewolucyjna telewizja HIWAY 4K z ponad 200 kanałami i paczkami kanałów bez przywiązania lub niekwestionowany hit czerwonego dywanu... telefonia komórkowa od 14,90 zł miesięcznie. To tylko niektóre z gwiazd nadchodzącego Festiwalu Najlepszych Ofert w INEA.