Obsługa Pomoc

Dziennikarzy oraz przedstawicieli mediów prosimy o kontakt mailowy: [email protected]

INEA to dostawca Internetu światłowodowego, telewizji, telefonii oraz usług profesjonalnych dla biznesu i data center. Obecna jest w segmencie klientów indywidualnych, firm, jednostek samorządowych, szkół i instytucji. Według rankingu głównego Speedtest.pl za lata 2017-2021 INEA to dostawca najszybszego Internetu w Polsce.

Z usług INEA korzysta obecnie blisko 300 000 klientów indywidualnych oraz prawie 3000 szkół.

17 maja 2017

MultiSIM w jednym abonamencie

INEA wprowadza unikalny zestaw kart SIM dla całej rodziny w atrakcyjnej cenie – nawet dla 4 osób! Każda karta SIM w zestawie umożliwia korzystanie z pakietu usług: nielimitowanych rozmów na numery komórkowe i stacjonarne w kraju, SMSy i MMSy bez limitu oraz z dużego, niezależnego pakietu internetowego z usługą LTE transmisji danych 10 GB.

Zasady nowej oferty są proste - im więcej kart SIM, tym niższy ich koszt każdej z ich. Można z niej skorzystać w następujących wariantach:

- 2 karty SIM - 64,90 zł

- 3 karty SIM - 89,90 zł

- 4 karty SIM - 114,90 zł

Brak opłat aktywacyjnych.

Dotychczas, aby zamówić usługi mobilne w INEA trzeba było mieć przynajmniej jedną usługę stacjonarną. Teraz z oferty może skorzystać każdy, bez względu na to, czy jest abonentem INEA.

INEA świadczy usługi mobilne przy współpracy z Play. Operatorzy współpracują od 2014 roku.

• 13 kwietnia 2022

FESTIWAL NAJLEPSZYCH OFERT. NOWA KAMPANIA INEA

Najszybszy Internet w Polsce, rewolucyjna telewizja HIWAY 4K z ponad 200 kanałami i paczkami kanałów bez przywiązania lub niekwestionowany hit czerwonego dywanu... telefonia komórkowa od 14,90 zł miesięcznie. To tylko niektóre z gwiazd nadchodzącego Festiwalu Najlepszych Ofert w INEA.
  • 8 lutego 2022

DZIEŃ BEZPIECZNEGO INTERNETU. DARMOWY PAKIET BEZPIECZEŃSTWA DLA KLIENTÓW INEA.

Z okazji Dnia Bezpiecznego Internetu INEA przygotowała niespodziankę dla swoich klientów – trzymiesięczną darmową licencję na korzystanie z Pakietu Bezpieczeństwa INEA SAFE. Żeby ją otrzymać, wystarczy odpowiedzieć na kilka prostych pytań związanych z oferowaną przez INEA usługą.