17 maja 2017

MultiSIM w jednym abonamencie

INEA wprowadza unikalny zestaw kart SIM dla całej rodziny w atrakcyjnej cenie – nawet dla 4 osób! Każda karta SIM w zestawie umożliwia korzystanie z pakietu usług: nielimitowanych rozmów na numery komórkowe i stacjonarne w kraju, SMSy i MMSy bez limitu oraz z dużego, niezależnego pakietu internetowego z usługą LTE transmisji danych 10 GB.

Zasady nowej oferty są proste - im więcej kart SIM, tym niższy ich koszt każdej z ich. Można z niej skorzystać w następujących wariantach:

- 2 karty SIM - 64,90 zł

- 3 karty SIM - 89,90 zł

- 4 karty SIM - 114,90 zł

Brak opłat aktywacyjnych.

Dotychczas, aby zamówić usługi mobilne w INEA trzeba było mieć przynajmniej jedną usługę stacjonarną. Teraz z oferty może skorzystać każdy, bez względu na to, czy jest abonentem INEA.

INEA świadczy usługi mobilne przy współpracy z Play. Operatorzy współpracują od 2014 roku.