6 grudnia 2016

Najszybszy Internet w Polsce? Tylko od INEA

Portal Speedtest.pl ogłosił wyniki listopadowego rankingu, w którym INEA znalazła się na pierwszym miejscu wśród dostawców najszybszego Internetu w Polsce. Rezultaty testów przeprowadzonych w listopadzie pokazują, że INEA jest liderem wśród operatorów świadczących usługi światłowodowe.

Portal Speedtest.pl to platforma, która umożliwia pomiar wydajności łączy internetowych
w urządzeniach. Na podstawie testów dokonywanych przez internautów Speedtest.pl co miesiąc prezentuje ranking operatorów, których średnia prędkość połączeń okazała się najwyższa.

W listopadzie najszybszy Internet w Polsce oferowała INEA. – Wśród dostawców Internetu światłowodowego jesteśmy liderem w Wielkopolsce, do czego dążyliśmy przez ostatnie lata. Wynik uzyskany w rankingu Speedtest.pl bardzo nas cieszy, ponieważ pokazuje, że nasza oferta daje Wielkopolanom możliwość korzystania z najszybszego Internetu w całym kraju – mówi Jarosław Pijanowski, Członek Zarządu INEA ds. Marketingu i Sprzedaży.