Obsługa Pomoc

Dziennikarzy oraz przedstawicieli mediów prosimy o kontakt mailowy: [email protected]

INEA to dostawca Internetu światłowodowego, telewizji, telefonii oraz usług profesjonalnych dla biznesu i data center. Obecna jest w segmencie klientów indywidualnych, firm, jednostek samorządowych, szkół i instytucji. Według rankingu głównego Speedtest.pl za lata 2017-2021 INEA to dostawca najszybszego Internetu w Polsce.

Z usług INEA korzysta obecnie blisko 300 000 klientów indywidualnych oraz prawie 3000 szkół.

10 maja 2018

NIELIMITOWANE USŁUGI MOBILNE I 10 GB INTERNETU W SUPER OFERCIE OD INEA

INEA przygotowała dla swoich klientów wyjątkową ofertę usług mobilnych. Tylko teraz każdy, kto korzysta z internetu lub telewizji operatora, może otrzymać nielimitowane rozmowy, wiadomości SMS oraz MMS, a do tego aż 10 GB internetu mobilnego za 19,90 zł miesięcznie.

Przed nami długie, ciepłe dni i letnie weekendy, które najlepiej spędzić poza domem. Większość osób nie wyobraża sobie jednak wypoczynku bez ciągłego kontaktu telefonicznego z najbliższymi czy też stałego dostępu do internetu w swoim smartfonie. Chcemy być cały czas na bieżąco, wiedzieć co się dzieje na świecie lub w social mediach. To wszystko możliwe jest dzięki nowej ofercie usług mobilnych od INEA.

Specjalnie dla wszystkich klientów INEA, operator przygotował dedykowaną ofertę mobilną. Tylko teraz za jedyne 19,90 zł miesięcznie mogą oni korzystać z nielimitowanych połączeń do wszystkich sieci, SMS-ów, MMS-ów oraz internetu mobilnego do 10 GB.

Nielimitowane rozmowy, SMS-y, MMS-y oraz internet mobilny to usługi, bez których nie wyobrażamy sobie dziś funkcjonowania. Smartfony towarzyszą nam nieustannie, w każdym momencie dnia. Propozycja INEA wyróżnia się na tle ofert naszych konkurentów, którzy oferują te same możliwości często w wyższej cenie – komentuje wprowadzenie oferty Michał Bartkowiak, Członek Zarządu INEA sp. z o.o.

Nowa oferta mobilna obowiązuje od 10.05.2018 r. i dostępna jest we wszystkich kanałach sprzedaży INEA.

• 13 kwietnia 2022

FESTIWAL NAJLEPSZYCH OFERT. NOWA KAMPANIA INEA

Najszybszy Internet w Polsce, rewolucyjna telewizja HIWAY 4K z ponad 200 kanałami i paczkami kanałów bez przywiązania lub niekwestionowany hit czerwonego dywanu... telefonia komórkowa od 14,90 zł miesięcznie. To tylko niektóre z gwiazd nadchodzącego Festiwalu Najlepszych Ofert w INEA.
  • 8 lutego 2022

DZIEŃ BEZPIECZNEGO INTERNETU. DARMOWY PAKIET BEZPIECZEŃSTWA DLA KLIENTÓW INEA.

Z okazji Dnia Bezpiecznego Internetu INEA przygotowała niespodziankę dla swoich klientów – trzymiesięczną darmową licencję na korzystanie z Pakietu Bezpieczeństwa INEA SAFE. Żeby ją otrzymać, wystarczy odpowiedzieć na kilka prostych pytań związanych z oferowaną przez INEA usługą.