10 maja 2018

NIELIMITOWANE USŁUGI MOBILNE I 10 GB INTERNETU W SUPER OFERCIE OD INEA

INEA przygotowała dla swoich klientów wyjątkową ofertę usług mobilnych. Tylko teraz każdy, kto korzysta z internetu lub telewizji operatora, może otrzymać nielimitowane rozmowy, wiadomości SMS oraz MMS, a do tego aż 10 GB internetu mobilnego za 19,90 zł miesięcznie.

Przed nami długie, ciepłe dni i letnie weekendy, które najlepiej spędzić poza domem. Większość osób nie wyobraża sobie jednak wypoczynku bez ciągłego kontaktu telefonicznego z najbliższymi czy też stałego dostępu do internetu w swoim smartfonie. Chcemy być cały czas na bieżąco, wiedzieć co się dzieje na świecie lub w social mediach. To wszystko możliwe jest dzięki nowej ofercie usług mobilnych od INEA.

Specjalnie dla wszystkich klientów INEA, operator przygotował dedykowaną ofertę mobilną. Tylko teraz za jedyne 19,90 zł miesięcznie mogą oni korzystać z nielimitowanych połączeń do wszystkich sieci, SMS-ów, MMS-ów oraz internetu mobilnego do 10 GB.

Nielimitowane rozmowy, SMS-y, MMS-y oraz internet mobilny to usługi, bez których nie wyobrażamy sobie dziś funkcjonowania. Smartfony towarzyszą nam nieustannie, w każdym momencie dnia. Propozycja INEA wyróżnia się na tle ofert naszych konkurentów, którzy oferują te same możliwości często w wyższej cenie – komentuje wprowadzenie oferty Michał Bartkowiak, Członek Zarządu INEA S.A.

Nowa oferta mobilna obowiązuje od 10.05.2018 r. i dostępna jest we wszystkich kanałach sprzedaży INEA.