Obsługa Pomoc

Dziennikarzy oraz przedstawicieli mediów prosimy o kontakt mailowy: [email protected]

INEA to dostawca Internetu światłowodowego, telewizji, telefonii oraz usług profesjonalnych dla biznesu i data center. Obecna jest w segmencie klientów indywidualnych, firm, jednostek samorządowych, szkół i instytucji. Według rankingu głównego Speedtest.pl za lata 2017-2021 INEA to dostawca najszybszego Internetu w Polsce.

Z usług INEA korzysta obecnie blisko 300 000 klientów indywidualnych oraz prawie 3000 szkół.

29 marca 2018

NOWOŚĆ INEA – SUPEROFERTA TELEWIZORÓW SAMSUNG

Każdy, kto planuje zakup telewizora, powinien zapoznać się z nową propozycją INEA. We współpracy z Samsungiem operator przygotował specjalną ofertę na zakup usług INEA w atrakcyjnej ofercie wraz z wybranymi modelami telewizorów Samsung. Akcja skierowana jest zarówno do obecnych, jak i nowych klientów i trwa we wszystkich salonach INEA.

Przed nami miesiące pełne m.in. sportowych emocji. To idealna okazja do zakupu nowego telewizora. Jeśli już decydujemy się na taki krok, najlepiej wybrać topową markę, będącą liderem rynku. Właśnie dlatego swoje siły połączyły dwie firmy – INEA oraz Samsung, tworząc specjalną ofertę.

Jej zasady są bardzo proste. Każdy, kto od wtorku 27.03.2018 r. zdecyduje się na zakup usług INEA, otrzyma możliwość zakupu telewizorów Samsung w specjalnej promocji. Akcja dotyczy także obecnych klientów – wystarczy, że uaktualnią oni pakiet, z którego korzystają.

Propozycja INEA, przygotowana we współpracy z firmą Samsung, jest skierowana przede wszystkim do naszych obecnych klientów. Chcemy, aby to przede wszystkim oni zdecydowali się na tę ofertę, uzyskując wymierne korzyści, jednocześnie otrzymując wspaniałe doświadczenia w korzystaniu z naszych usług. Co dla mnie szczególnie ważne, tworząc ją skupiliśmy się wyłącznie na korzyściach dla klientów, co oznacza, że jako firma nie zarabiamy na tym projekcie. Warto również podkreślić, że jesteśmy pierwszym operatorem kablowym w kraju, który posiada telewizory Samsung w swojej ofercie – komentuje Michał Bartkowiak, Członek Zarządu INEA.

Oferta dostępna jest do końca kwietnia w salonach INEA. Zakup telewizorów w promocyjnej ofercie możliwy będzie nawet w ratach 0% na 36 miesięcy.

________________________________________________________________________________________________

INEA to lider usług telekomunikacyjnych w Wielkopolsce oraz jedna z czterech największych sieci kablowych w kraju. Firma jest obecna w segmencie klientów indywidualnych, usług dla firm, jednostek samorządu terytorialnego oraz szkół. INEA dostarcza głównie usługi internetu szerokopasmowego, telewizji, telefonii mobilnej i stacjonarnej oraz usługi profesjonalne dla biznesu i data center. Dzięki realizowanym inwestycjom, operator jest liderem w zakresie infrastruktury światłowodowej w Wielkopolsce.

Według rankingu głównego Speedtest.pl za rok 2017, INEA to dostawca najszybszego internetu w Polsce. Firma jest także laureatem wielu nagród, w tym, jako jedyna polska firma, prestiżowej nagrody FTTH Council Europe, za działania na rzecz rozbudowy sieci dostępowych w technologii FTTH.

• 13 kwietnia 2022

FESTIWAL NAJLEPSZYCH OFERT. NOWA KAMPANIA INEA

Najszybszy Internet w Polsce, rewolucyjna telewizja HIWAY 4K z ponad 200 kanałami i paczkami kanałów bez przywiązania lub niekwestionowany hit czerwonego dywanu... telefonia komórkowa od 14,90 zł miesięcznie. To tylko niektóre z gwiazd nadchodzącego Festiwalu Najlepszych Ofert w INEA.
  • 8 lutego 2022

DZIEŃ BEZPIECZNEGO INTERNETU. DARMOWY PAKIET BEZPIECZEŃSTWA DLA KLIENTÓW INEA.

Z okazji Dnia Bezpiecznego Internetu INEA przygotowała niespodziankę dla swoich klientów – trzymiesięczną darmową licencję na korzystanie z Pakietu Bezpieczeństwa INEA SAFE. Żeby ją otrzymać, wystarczy odpowiedzieć na kilka prostych pytań związanych z oferowaną przez INEA usługą.