Obsługa Pomoc

Dziennikarzy oraz przedstawicieli mediów prosimy o kontakt mailowy: [email protected]

INEA to dostawca Internetu światłowodowego, telewizji, telefonii oraz usług profesjonalnych dla biznesu i data center. Obecna jest w segmencie klientów indywidualnych, firm, jednostek samorządowych, szkół i instytucji. Według rankingu głównego Speedtest.pl za lata 2017-2021 INEA to dostawca najszybszego Internetu w Polsce.

Z usług INEA korzysta obecnie blisko 300 000 klientów indywidualnych oraz prawie 3000 szkół.

2 lipca 2018

NOWY KANAŁ W OFERCIE INEA – LECH TV ZMIENIA SIĘ W INEA STADION

W związku z zakończeniem współpracy INEA z KKS Lech Poznań, kanał klubowy Lech TV zmienił swoją nazwę na INEA stadion. Program nadal będzie miał sportowy format, ale jego tematyka skupi się wokół najważniejszych, lokalnych wydarzeń sportowych.

30 czerwca 2018 roku wygasła umowa między INEA a KKS Lech Poznań, na mocy której INEA produkowała pierwszą w Polsce telewizję klubową – Lech TV. W związku z tym, operator przygotował dla swoich klientów nową odsłonę tego kanału, program INEA stadion.

INEA stadion to propozycja dla naszych klientów, którzy są nie tylko kibicami poznańskiego Kolejorza, ale dopingują także lokalne drużyny sportowe. W ramówce pojawią się więc m.in. mecze żużlowe, relacje z masowych imprez biegowych czy też rowerowych – komentuje uruchomienie nowego kanału Michał Bartkowiak, Członek Zarządu INEA sp. z o.o.

Kanał INEA stadion jest dostępny w ofercie INEA od 1 lipca. Za jego produkcję odpowiada, należąca do Grupy INEA, spółka WTK, będąca jednocześnie producentem kanału WTK oraz właścicielem portalu epoznan.pl.

• 13 kwietnia 2022

FESTIWAL NAJLEPSZYCH OFERT. NOWA KAMPANIA INEA

Najszybszy Internet w Polsce, rewolucyjna telewizja HIWAY 4K z ponad 200 kanałami i paczkami kanałów bez przywiązania lub niekwestionowany hit czerwonego dywanu... telefonia komórkowa od 14,90 zł miesięcznie. To tylko niektóre z gwiazd nadchodzącego Festiwalu Najlepszych Ofert w INEA.
  • 8 lutego 2022

DZIEŃ BEZPIECZNEGO INTERNETU. DARMOWY PAKIET BEZPIECZEŃSTWA DLA KLIENTÓW INEA.

Z okazji Dnia Bezpiecznego Internetu INEA przygotowała niespodziankę dla swoich klientów – trzymiesięczną darmową licencję na korzystanie z Pakietu Bezpieczeństwa INEA SAFE. Żeby ją otrzymać, wystarczy odpowiedzieć na kilka prostych pytań związanych z oferowaną przez INEA usługą.