Karolina Pawlik, Manager ds. PR, e-mail: karolina.pawlik@inea.com.pl

25 września 2018

NOWY SALON INEA W POZNANIU TO REWOLUCJA W OBSŁUDZE KLIENTA

INEA zmienia standard obsługi Klienta i wprowadza nowy wymiar swoich salonów. Zaczyna od jednej z poznańskich placówek, tworząc zaskakujące i komfortowe wnętrze, znacznie odbiegające od typowych przestrzeni obsługowych. Salon przy ul. Polnej 68/72a w Poznaniu to miejsce, w którym Klienci będą chcieli przebywać i do niego wracać.

INEA wprowadza nowe standardy funkcjonowania swoich salonów. Pierwszy przebudowany zgodnie z tymi wytycznymi salon działa już w Poznaniu przy ul. Polnej 68/72a. Wydzielono w nim specjalne strefy – przestrzeń relaksu czy sprzyjający odpoczynkowi showroom, w którym przetestować można usługi światłowodowe operatora. Przygotowane zostały także nowe miejsca bezpośredniej obsługi, czyli bar z wygodną ladą dla ceniących sobie szybkie załatwienie spraw oraz kameralne stoliki dla Klientów mających więcej czasu. Do tego w salonie znalazł się kącik dla dzieci oraz specjalna przestrzeń, gdzie Klienci mogą napić się dobrej kawy.

Żyjemy w dobie rewolucji cyfrowej, z każdej strony zalewają nas informacje o automatyzacji procesów zakupowych. Postanowiliśmy zrobić coś zupełnie innego, na przekór tym trendom. Salony INEA mają być miejscem, gdzie Klienci mogą się zatrzymać, zrelaksować. Chcemy to osiągnąć poprzez nowoczesne i niestandardowe wnętrze, do którego wchodzi się z przyjemnością. Jedno oczywiście pozostaje niezmienne, to profesjonalna i pomocna obsługa – komentuje Michał Bartkowiak, Członek Zarządu INEA S.A.

Za projekt odpowiedzialni byli projektanci z pracowni mode:lina™, którzy przygotowali dla INEA nie tylko nową odsłonę poznańskiego salonu, ale też zestaw standardów dla wszystkich placówek.

• 22 stycznia 2019

SZYBKI – SZYBSZY – INEA. OPERATOR Z WIELKOPOLSKI PONOWNIE DOSTAWCĄ NAJSZYBSZEGO INTERNETU W POLSCE

Speedtest.pl opublikował wyniki rocznego rankingu dostawców najszybszego Internetu w Polsce. Pierwsze miejsce w kategorii ogólnej zajęła INEA. Jest to drugie z rzędu zwycięstwo operatora w rankingu rocznym. Niekwestionowana pozycja lidera jest efektem konsekwentnych działań prowadzonych przez INEA.
  • 12 października 2018

The fastest Internet in the world already in Poland

INEA, the leader in telecommunication services in the Poland’s Wielkopolska Province, has introduced to its offer the fastest Internet connection in the world for individual customers. Symmetrical fibre-optic cable with data transmission speed up to 10 Gb/s from now on is available to the residents of Poznań. Therefore, Poland joins the group of only a few countries in the world offering such a fast Internet connection for individual customers.