Obsługa Pomoc

Dziennikarzy oraz przedstawicieli mediów prosimy o kontakt mailowy: [email protected]

INEA to dostawca Internetu światłowodowego, telewizji, telefonii oraz usług profesjonalnych dla biznesu i data center. Obecna jest w segmencie klientów indywidualnych, firm, jednostek samorządowych, szkół i instytucji. Według rankingu Speedtest.pl za lata 2017-2021 INEA to dostawca najszybszego Internetu w Polsce.

Z usług INEA korzysta obecnie ponad 300 000 klientów indywidualnych oraz prawie 3000 szkół.

7 kwietnia 2016

Pierwszy miesiąc HBO w prezencie!

Kultowy serial Vinyl, Gra o tron to znakomite produkcje, które użytkownicy Telewizji INEA obejrzą w HBO. Już teraz abonenci operatora mogą skorzystać z super promocji, w ramach której pierwszy, pełny miesiąc z pakietem HBO Ekstra, HBO Max HD lub HBO Max HD z Cinemax HD otrzymają w prezencie!

W kolejnych miesiącach za pakiety naliczana będzie opłata:

• za HBO Ekstra: 25 zł
  • za HBO Max HD: 30 zł
  • za HBO Max HD z Cinemax HD: 35 zł

Pakiet HBO Extra składa się z kanałów: HBO, HBO HD, HBO2, HBO2 HD, HBO3, HBO3 HD.
Pakiet HBO MAX HD natomiast różni się od poprzedniego dostępem do serwisów : HBO GO, HBO OD. Pakiet HBO MAX HD z Cinemax to najbardziej rozszerzona oferta programowa HBO - posiada wszystkie poprzednie kanały, a także: CINEMAX, CINEMAX HD, CINEMAX 2, CINEMAX 2 HD.

HBO to kanał hitów filmowych i najlepszych seriali. Najsłynniejsze gwiazdy w największych hollywoodzkich produkcjach. HBO to ekskluzywna rozrywka przez całą dobę.

HBO2 proponuje filmy i seriale dla całej rodziny. W ciągu dnia w jego ramówce znajdą się komedie, filmy obyczajowe, kino rodzinne oraz filmy dla dzieci. W paśmie wieczornym widzowie znajdą mocniejsze kino, w tym thrillery, kino akcji i horrory, a także wybór programów opiniotwórczych, dokumentów oraz serial VICE. Program nadawany jest przez 24 godziny.

HBO3, dawniej HBO Comedy, to nadający pod zmienioną nazwą kanał, którego program obejmuje własne produkcje HBO, w tym kultowe seriale i filmy amerykańskiego HBO i jego lokalnych oddziałów. Widzowie będą mogli w HBO3 oglądać całe sezony kultowych seriali. W ofercie programowej kanału znajdą się również filmy fabularne. Jego program jest nadawany przez 24 godziny na dobę.

HBO OD umożliwia widzom oglądanie wybranych pozycji programowych w dogodnym dla nich czasie na dekoderze. Oferta obejmuje największe hity filmowe, kultowe seriale HBO oraz kontrowersyjne dokumenty.

HBO GO to internetowy serwis wideo na żądanie, który gwarantuje dostęp do biblioteki ponad 2 500 godzin programu, w tym własnych produkcji HBO oraz hitów filmowych z aktualnej oferty HBO. W HBO GO widzowie mogą oglądać filmy i seriale bez reklam, gdzie chcą i kiedy chcą, za pomocą komputera, tabletu, smartfona, telewizora lub dekodera.

Cinemax to kanał dla prawdziwych miłośników kina. To filmy odważne, nieszablonowe, z gwiazdorską obsadą. Tylko w Cinemax zobaczysz kultowe filmy z największych wytwórni filmowych oraz produkcje niezależnych dystrybutorów.

Cinemax 2 to powtórkowy kanał telewizyjny. Stacja ma tę samą ramówkę, co główna antena Cinamex jednak z 24-godzinnym opóźnieniem, nie emituje reklam.

• 17 listopada 2023

Historyczny i przełomowy moment – INEA marką ogólnopolską

Od dawna zapowiadane plany INEA stały się rzeczywistością. Spółka odniosła sukces poprzez konsekwentne realizowanie strategii świadczenia usług na sieciach operatorów otwartych sieci światłowodowych. Za sprawą współpracy ze Światłowód Inwestycje dotarła do kolejnych 1,5 mln gospodarstw domowych oraz klientów biznesowych i instytucjonalnych, to zdecydowanie przełomowy moment, w którym INEA stała się ogólnopolskim dostawcą usług telekomunikacyjnych.
  • 12 września 2023

YOUTUBER KAROL „BLOWEK” GĄZWA W NOWEJ KAMPANII INEA MOŻNA #INEACZEJ

INEA wystartowała z nową kampanią reklamową MOŻNA #INEACZEJ. Oprócz szybkiego, światłowodowego Internetu i nowoczesnej telewizji HIWAY 4K INEA oferuje atrakcyjną telefonię mobilną w cenie od 14,90 zł.