Obsługa Pomoc

Dziennikarzy oraz przedstawicieli mediów prosimy o kontakt mailowy: [email protected]

INEA to dostawca Internetu światłowodowego, telewizji, telefonii oraz usług profesjonalnych dla biznesu i data center. Obecna jest w segmencie klientów indywidualnych, firm, jednostek samorządowych, szkół i instytucji. Według rankingu głównego Speedtest.pl za lata 2017-2021 INEA to dostawca najszybszego Internetu w Polsce.

Z usług INEA korzysta obecnie blisko 300 000 klientów indywidualnych oraz prawie 3000 szkół.

25 maja 2020

W przedłużającym się czasie epidemii, w którym nie funkcjonują instytucje kultury, INEA wspiera działanie jednego z poznańskich teatrów. Firma wykupiła wszystkie bilety na spektakl Teatru Muzycznego „Księga Dżungli”. Ponad 400 biletów przekazanych zostanie wychowankom domów dziecka.

- Cały czas obserwujemy to, co się dzieje i z wielkim zainteresowaniem śledzimy przede wszystkim to, jak w tej sytuacji radzi sobie lokalny biznes czy instytucje. Decyzja o wykupieniu spektaklu jest naszą reakcją i formą wsparcia dla instytucji, które nie są w centrum zainteresowania, gdzie często nie jest kierowana jakakolwiek pomoc. Wierzymy, że uda nam się wywołać uśmiech na twarzach nie tylko samych aktorów, ale przede wszystkim dzieci, które wezmą udział w przedstawieniu – komentuje Michał Bartkowiak, Prezes INEA sp. z o.o.

- Cieszymy się, że dzięki inicjatywie podjętej przez INEA sp. z o.o., nasza widownia wypełni się małymi widzami, którym zafundujemy czas pełen wrażeń, a nasz Teatr otrzyma tak cenne w obecnej sytuacji, finansowe wsparcie. Od długiego czasu stawiamy na współpracę kultury z biznesem i jesteśmy przekonani, że działania takie, jak to, mogą tylko umocnić i rozwinąć tę relację oraz zainspirują inne podmioty do współpracy z nami – komentuje Przemysław Kieliszewski, Dyrektor Teatru Muzycznego w Poznaniu.

Spektakl odbędzie się, gdy tylko przywrócone zostanie normalne funkcjonowanie Teatru Muzycznego w Poznaniu.

• 13 kwietnia 2022

FESTIWAL NAJLEPSZYCH OFERT. NOWA KAMPANIA INEA

Najszybszy Internet w Polsce, rewolucyjna telewizja HIWAY 4K z ponad 200 kanałami i paczkami kanałów bez przywiązania lub niekwestionowany hit czerwonego dywanu... telefonia komórkowa od 14,90 zł miesięcznie. To tylko niektóre z gwiazd nadchodzącego Festiwalu Najlepszych Ofert w INEA.
  • 8 lutego 2022

DZIEŃ BEZPIECZNEGO INTERNETU. DARMOWY PAKIET BEZPIECZEŃSTWA DLA KLIENTÓW INEA.

Z okazji Dnia Bezpiecznego Internetu INEA przygotowała niespodziankę dla swoich klientów – trzymiesięczną darmową licencję na korzystanie z Pakietu Bezpieczeństwa INEA SAFE. Żeby ją otrzymać, wystarczy odpowiedzieć na kilka prostych pytań związanych z oferowaną przez INEA usługą.