Obsługa Pomoc

Dziennikarzy oraz przedstawicieli mediów prosimy o kontakt mailowy: [email protected]

INEA to dostawca Internetu światłowodowego, telewizji, telefonii oraz usług profesjonalnych dla biznesu i data center. Obecna jest w segmencie klientów indywidualnych, firm, jednostek samorządowych, szkół i instytucji. Według rankingu głównego Speedtest.pl za lata 2017-2021 INEA to dostawca najszybszego Internetu w Polsce.

Z usług INEA korzysta obecnie blisko 300 000 klientów indywidualnych oraz prawie 3000 szkół.

25 października 2021

ROBERT BIEDRZYCKI NOWYM CFO INEA

Z dniem 25 października Robert Biedrzycki obejmuje funkcję CFO w INEA. Odpowiedzialny będzie za obszar finansowy spółki oraz transformację cyfrową organizacji.

Robert Biedrzycki dołącza do Zarządu INEA Sp. z o.o. obejmując funkcję CFO odpowiedzialnego za całokształt kwestii finansowych spółki oraz tzw. Digital Transformation. Robert Biedrzycki jest absolwentem Szkoły Głównej Handlowej, Wydziału Finansów i Bankowości. Swoje wcześniejsze doświadczenia w obszarze finansów zdobywał w takich firmach, jak: Avenga, Lagardere, Allegro Group czy Biomet.

- Dziękuję za zaufanie i cieszę się, że mogę dołączyć do organizacji na tak ważnym dla niej etapie. Przed nami nowe wyzwania i jeden, nadrzędny cel – dostarczanie szybkiego i niezawodnego Internetu światłowodowego oraz pozostałych usług INEA do jak największej grupy mieszkańców naszego kraju. Z przyjemnością będę wspierał spółkę w ich realizacji – komentuje Robert Biedrzycki, CFO INEA Sp. z o.o.

- Witamy Roberta na pokładzie. Jestem przekonany, że jego umiejętności i doświadczenie zawodowe jeszcze bardziej wzmocnią INEA i pomogą nam mierzyć się z nowymi wyzwaniami oraz osiągać kolejne sukcesy - mówi Maciej Piechociński, Prezes INEA Sp. z o.o.

• 13 kwietnia 2022

FESTIWAL NAJLEPSZYCH OFERT. NOWA KAMPANIA INEA

Najszybszy Internet w Polsce, rewolucyjna telewizja HIWAY 4K z ponad 200 kanałami i paczkami kanałów bez przywiązania lub niekwestionowany hit czerwonego dywanu... telefonia komórkowa od 14,90 zł miesięcznie. To tylko niektóre z gwiazd nadchodzącego Festiwalu Najlepszych Ofert w INEA.
  • 8 lutego 2022

DZIEŃ BEZPIECZNEGO INTERNETU. DARMOWY PAKIET BEZPIECZEŃSTWA DLA KLIENTÓW INEA.

Z okazji Dnia Bezpiecznego Internetu INEA przygotowała niespodziankę dla swoich klientów – trzymiesięczną darmową licencję na korzystanie z Pakietu Bezpieczeństwa INEA SAFE. Żeby ją otrzymać, wystarczy odpowiedzieć na kilka prostych pytań związanych z oferowaną przez INEA usługą.