12 listopada 2014

Rozmowy bez limitu!

Teraz w sieci INEA dzwonisz bez limitu na krajowe numery stacjonarne oraz komórkowe oraz możesz zamówić w nowej ofercie popularny pakiet telewizyjny Super HD.

Z przyjemnością informujemy o nowej ofercie na usługę telefonii komórkowej w naszej sieci. Jeśli lubisz rozmawiać przez telefon, to z całą pewnością oferta jest właśnie dla Ciebie, gdyż można w niej zamówić taryfę z nielimitowanymi rozmowami na krajowe numery stacjonarne oraz komórkowe za jedyne 39,90 zł. Wciąż dostępna jest opcja INEA 200, czyli 200 minut na krajowe numery stacjonarne oraz komórkowe w abonamencie za 19,90 zł. Poza telefonem Nokia Asha 225, który był dostępny do tej pory, można zamówić smartfon Alcatel One Touch 4033X. W każdym smartfonie będzie dodana aplikacja INEA Online TV. Abonenci, korzystający z taryfy Bez limitu, mogą zamówić aparat telefoniczny w promocyjnej cenie 99,90 zł. Opłata aktywacyjna to tylko 1 zł. Umowa na 24 m-c lub na 6 m-c dla Abonentów, którzy nie zamawiają telefonu. Dodatkowo można dokupić pakiet danych 1 GB za 9,90 zł lub 2 GB za 19,90 zł. Z kolei SMS bez limitu to pakiet w cenie 14,90 zł.

Zapraszamy!