Obsługa Pomoc

Dziennikarzy oraz przedstawicieli mediów prosimy o kontakt mailowy: [email protected]

INEA to dostawca Internetu światłowodowego, telewizji, telefonii oraz usług profesjonalnych dla biznesu i data center. Obecna jest w segmencie klientów indywidualnych, firm, jednostek samorządowych, szkół i instytucji. Według rankingu głównego Speedtest.pl za lata 2017-2020 INEA to dostawca najszybszego Internetu w Polsce.

Z usług INEA korzysta obecnie blisko 300 000 klientów indywidualnych oraz prawie 3000 szkół.

7 października 2021

TY JESTEŚ SZEFEM. NOWA ODSŁONA KAMPANII INEA

INEA prezentuje kolejną odsłonę kampanii „Ty jesteś szefem”. Skierowana jest ona do klientów biznesowych oraz instytucjonalnych i obejmuje działania digitalowe, media branżowe oraz outdoor.

W kwietniu tego roku wystartowała kampania reklamowa INEA, „Ty jesteś szefem”, w której to operator oddawał decydujący głos swoim klientom. Teraz przygotowana została kolejna odsłona tej kampanii – motywem przewodnim pozostaje wygodny niebieski fotel, ale tym razem zasiadają w nim: CEO, szef IT, księgowa oraz burmistrz.

Kampania skierowana jest do firm oraz instytucji i zachęca do korzystania z oferty B2B oraz B2P INEA, promując przede wszystkim: łącze światłowodowe, telefonię komórkową, back up czy usługi smart city. W jej ramach powstały formaty kreatywne przedstawiające cztery persony, reprezentujące klientów biznesowych oraz instytucjonalnych dostawcy usług.

Kampania powstała we współpracy z Visual Heads. Pomysł opracowany został przez Minima Advertising People.

• 25 października 2021

ROBERT BIEDRZYCKI NOWYM CFO INEA

Z dniem 25 października Robert Biedrzycki obejmuje funkcję CFO w INEA. Odpowiedzialny będzie za obszar finansowy spółki oraz transformację cyfrową organizacji.
  • 1 kwietnia 2021

TY JESTEŚ SZEFEM. NOWA KAMPANIA INEA

Niebieski, wygodny fotel szefa, a w nim klienci, którym INEA oddaje stery i wsłuchuje się w ich potrzeby i oczekiwania to motyw przewodni nowej kampanii INEA – „Ty jesteś szefem”. Obejmie ona telewizję, radio oraz działania digitalowe.