Obsługa Pomoc

Dziennikarzy oraz przedstawicieli mediów prosimy o kontakt mailowy: [email protected]

INEA to dostawca Internetu światłowodowego, telewizji, telefonii oraz usług profesjonalnych dla biznesu i data center. Obecna jest w segmencie klientów indywidualnych, firm, jednostek samorządowych, szkół i instytucji. Według rankingu głównego Speedtest.pl za lata 2017-2021 INEA to dostawca najszybszego Internetu w Polsce.

Z usług INEA korzysta obecnie blisko 300 000 klientów indywidualnych oraz prawie 3000 szkół.

7 października 2021

TY JESTEŚ SZEFEM. NOWA ODSŁONA KAMPANII INEA

INEA prezentuje kolejną odsłonę kampanii „Ty jesteś szefem”. Skierowana jest ona do klientów biznesowych oraz instytucjonalnych i obejmuje działania digitalowe, media branżowe oraz outdoor.

W kwietniu tego roku wystartowała kampania reklamowa INEA, „Ty jesteś szefem”, w której to operator oddawał decydujący głos swoim klientom. Teraz przygotowana została kolejna odsłona tej kampanii – motywem przewodnim pozostaje wygodny niebieski fotel, ale tym razem zasiadają w nim: CEO, szef IT, księgowa oraz burmistrz.

Kampania skierowana jest do firm oraz instytucji i zachęca do korzystania z oferty B2B oraz B2P INEA, promując przede wszystkim: łącze światłowodowe, telefonię komórkową, back up czy usługi smart city. W jej ramach powstały formaty kreatywne przedstawiające cztery persony, reprezentujące klientów biznesowych oraz instytucjonalnych dostawcy usług.

Kampania powstała we współpracy z Visual Heads. Pomysł opracowany został przez Minima Advertising People.

• 24 sierpnia 2022

INEA SIMRACING – zmagania dla wszystkich miłośników gier wyścigowych

INEA od lat stawia na szybki, symetryczny Internet. Dlatego też jej oferta usług jest często wybierana przez graczy, dla których ważna jest przede wszystkim szybkość i stabilność łącza, jaką daje Internet światłowodowy. Teraz dostawca rozpoczyna akcję skierowaną do wszystkich fanów gier wyścigowych – INEA SIMRACING.
  • 13 kwietnia 2022

FESTIWAL NAJLEPSZYCH OFERT. NOWA KAMPANIA INEA

Najszybszy Internet w Polsce, rewolucyjna telewizja HIWAY 4K z ponad 200 kanałami i paczkami kanałów bez przywiązania lub niekwestionowany hit czerwonego dywanu... telefonia komórkowa od 14,90 zł miesięcznie. To tylko niektóre z gwiazd nadchodzącego Festiwalu Najlepszych Ofert w INEA.