Karolina Pawlik, Manager ds. PR, e-mail: karolina.pawlik@inea.com.pl

18 czerwca 2018

WYGRAJ Z INEA 4:0. NOWA PROMOCJA OPERATORA DLA NOWYCH KLIENTÓW

Na czas Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej 2018 INEA przygotowała specjalną ofertę dla wszystkich, którzy zakupią usługi operatora. Każdy nowy klient, który wybierze telewizję, internet lub telefon od INEA, będzie mógł korzystać z nich za darmo przez cztery miesiące.

Przed nami tygodnie pełne ekscytujących pojedynków i piłkarskich emocji. INEA przygotowała na ten czas specjalną ofertę dedykowaną nie tylko fanom sportowych wrażeń, ale wszystkim tym, którzy w czasie mundialu dołączą do grona klientów operatora. Każdy, kto zakupi usługi INEA, będzie mógł z nich korzystać za darmo przez cztery miesiące.

Oferta obowiązuje we wszystkich kanałach sprzedaży INEA – na inea.pl, przez infolinię oraz w salonach stacjonarnych i trwa do zakończenia Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej 2018.

Promocja wspierana jest kampanią obejmującą działania reklamowe w radiu, mediach społecznościowych, online oraz ulotkami rozdawanymi w strefach kibica zlokalizowanych w przestrzeni miejskiej na terenie Poznania.

• 22 stycznia 2019

SZYBKI – SZYBSZY – INEA. OPERATOR Z WIELKOPOLSKI PONOWNIE DOSTAWCĄ NAJSZYBSZEGO INTERNETU W POLSCE

Speedtest.pl opublikował wyniki rocznego rankingu dostawców najszybszego Internetu w Polsce. Pierwsze miejsce w kategorii ogólnej zajęła INEA. Jest to drugie z rzędu zwycięstwo operatora w rankingu rocznym. Niekwestionowana pozycja lidera jest efektem konsekwentnych działań prowadzonych przez INEA.
  • 12 października 2018

The fastest Internet in the world already in Poland

INEA, the leader in telecommunication services in the Poland’s Wielkopolska Province, has introduced to its offer the fastest Internet connection in the world for individual customers. Symmetrical fibre-optic cable with data transmission speed up to 10 Gb/s from now on is available to the residents of Poznań. Therefore, Poland joins the group of only a few countries in the world offering such a fast Internet connection for individual customers.