18 czerwca 2018

WYGRAJ Z INEA 4:0. NOWA PROMOCJA OPERATORA DLA NOWYCH KLIENTÓW

Na czas Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej 2018 INEA przygotowała specjalną ofertę dla wszystkich, którzy zakupią usługi operatora. Każdy nowy klient, który wybierze telewizję, internet lub telefon od INEA, będzie mógł korzystać z nich za darmo przez cztery miesiące.

Przed nami tygodnie pełne ekscytujących pojedynków i piłkarskich emocji. INEA przygotowała na ten czas specjalną ofertę dedykowaną nie tylko fanom sportowych wrażeń, ale wszystkim tym, którzy w czasie mundialu dołączą do grona klientów operatora. Każdy, kto zakupi usługi INEA, będzie mógł z nich korzystać za darmo przez cztery miesiące.

Oferta obowiązuje we wszystkich kanałach sprzedaży INEA – na inea.pl, przez infolinię oraz w salonach stacjonarnych i trwa do zakończenia Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej 2018.

Promocja wspierana jest kampanią obejmującą działania reklamowe w radiu, mediach społecznościowych, online oraz ulotkami rozdawanymi w strefach kibica zlokalizowanych w przestrzeni miejskiej na terenie Poznania.