Obsługa Pomoc

Dziennikarzy oraz przedstawicieli mediów prosimy o kontakt mailowy: [email protected]

INEA to dostawca Internetu światłowodowego, telewizji, telefonii oraz usług profesjonalnych dla biznesu i data center. Obecna jest w segmencie klientów indywidualnych, firm, jednostek samorządowych, szkół i instytucji. Według rankingu głównego Speedtest.pl za lata 2017-2021 INEA to dostawca najszybszego Internetu w Polsce.

Z usług INEA korzysta obecnie blisko 300 000 klientów indywidualnych oraz prawie 3000 szkół.

18 czerwca 2018

WYGRAJ Z INEA 4:0. NOWA PROMOCJA OPERATORA DLA NOWYCH KLIENTÓW

Na czas Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej 2018 INEA przygotowała specjalną ofertę dla wszystkich, którzy zakupią usługi operatora. Każdy nowy klient, który wybierze telewizję, internet lub telefon od INEA, będzie mógł korzystać z nich za darmo przez cztery miesiące.

Przed nami tygodnie pełne ekscytujących pojedynków i piłkarskich emocji. INEA przygotowała na ten czas specjalną ofertę dedykowaną nie tylko fanom sportowych wrażeń, ale wszystkim tym, którzy w czasie mundialu dołączą do grona klientów operatora. Każdy, kto zakupi usługi INEA, będzie mógł z nich korzystać za darmo przez cztery miesiące.

Oferta obowiązuje we wszystkich kanałach sprzedaży INEA – na inea.pl, przez infolinię oraz w salonach stacjonarnych i trwa do zakończenia Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej 2018.

Promocja wspierana jest kampanią obejmującą działania reklamowe w radiu, mediach społecznościowych, online oraz ulotkami rozdawanymi w strefach kibica zlokalizowanych w przestrzeni miejskiej na terenie Poznania.

• 13 kwietnia 2022

FESTIWAL NAJLEPSZYCH OFERT. NOWA KAMPANIA INEA

Najszybszy Internet w Polsce, rewolucyjna telewizja HIWAY 4K z ponad 200 kanałami i paczkami kanałów bez przywiązania lub niekwestionowany hit czerwonego dywanu... telefonia komórkowa od 14,90 zł miesięcznie. To tylko niektóre z gwiazd nadchodzącego Festiwalu Najlepszych Ofert w INEA.
  • 8 lutego 2022

DZIEŃ BEZPIECZNEGO INTERNETU. DARMOWY PAKIET BEZPIECZEŃSTWA DLA KLIENTÓW INEA.

Z okazji Dnia Bezpiecznego Internetu INEA przygotowała niespodziankę dla swoich klientów – trzymiesięczną darmową licencję na korzystanie z Pakietu Bezpieczeństwa INEA SAFE. Żeby ją otrzymać, wystarczy odpowiedzieć na kilka prostych pytań związanych z oferowaną przez INEA usługą.