Karolina Pawlik, Manager ds. PR, e-mail: karolina.pawlik@inea.com.pl

29 czerwca 2018

ZAKOŃCZENIE WSPÓŁPRACY MIĘDZY INEA A KKS LECH POZNAŃ I MARCELIN MANAGEMENT

30 czerwca 2018 roku dobiega końca umowa, na mocy której INEA została sponsorem tytularnym stadionu przy ul. Bułgarskiej w Poznaniu oraz sponsorem premium KKS Lech Poznań. Dalsza współpraca nie będzie kontynuowana.

Chcielibyśmy podziękować INEA za wszystkie lata współpracy. Sponsoring KKS Lech Poznań obejmował kilka płaszczyzn i na każdej z nich INEA była dla nas zawsze pewnym i godnym zaufania partnerem – komentuje Karol Klimczak, Prezes Zarządu Lech Poznań.

Podpisana w czerwcu 2013 roku pięcioletnia umowa sponsoringowa zawierała pakiet świadczeń obejmujący nie tylko oznakowanie stadionu, ale też działania marketingowe oraz realizację dodatkowych, wspólnych projektów. W ramach tego zobowiązania INEA produkowała także pierwszą w Polsce telewizję klubową – Lech TV, a logo INEA widniało na koszulkach zawodników poznańskiego Kolejorza.

Jesteśmy dumni z tego, że przez 5 lat Stadion Miejski w Poznaniu nosił nazwę INEA Stadion. Cennym doświadczeniem była także produkcja telewizji klubowej Lech TV. Oba projekty dobiegają końca, ale nadal kibicujemy Lechowi i życzymy jak najlepszych wyników sportowych – mówi Janusz Kosiński, Prezes Zarządu INEA S.A.

• 2 lipca 2018

NOWY KANAŁ W OFERCIE INEA – LECH TV ZMIENIA SIĘ W INEA STADION

W związku z zakończeniem współpracy INEA z KKS Lech Poznań, kanał klubowy Lech TV zmienił swoją nazwę na INEA stadion. Program nadal będzie miał sportowy format, ale jego tematyka skupi się wokół najważniejszych, lokalnych wydarzeń sportowych.
  • 18 czerwca 2018

WYGRAJ Z INEA 4:0. NOWA PROMOCJA OPERATORA DLA NOWYCH KLIENTÓW

Na czas Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej 2018 INEA przygotowała specjalną ofertę dla wszystkich, którzy zakupią usługi operatora. Każdy nowy klient, który wybierze telewizję, internet lub telefon od INEA, będzie mógł korzystać z nich za darmo przez cztery miesiące.